Schoonmaak in de zorg

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw zorginstelling? Bij SMC Group helpen we u de juiste schoonmaakpartner te vinden en in te kopen! Wij zijn een ervaren, allround facilitair adviesbureau dat u ontzorgt op het gebied van advies, inkoop, contractbeheer en kwaliteitsmetingen. Neem direct contact op om te ontdekken hoe wij de schoonmaak in de zorg regelen.

Schoonmaakbedrijven voor zorginstellingen

Bij de selectie van het juiste schoonmaakbedrijf voor uw zorginstelling moet u op veel zaken letten. Allereerst zijn er de kwaliteitseisen waar de schoonmaak aan moet voldoen, denk bijvoorbeeld aan Europese normen.

Daarnaast moet de schoonmaakdienst een patiëntvriendelijk rooster aanhouden en werken met veilige en klimaatneutrale schoonmaakmiddelen. Ook dient u rekening te houden met zaken zoals personele bezetting, communicatie en klachtenafhandeling.

Met al deze eisen is het vaak lastig om de juiste partner te vinden. Daarom is het handig als u een adviesbureau kunt inschakelen voor de inkoop van uw schoonmaakdiensten. SMC Group is deze partij en ontzorgt u volledig.

Facilitaire aanbesteding met SMC

SMC Group helpt u facilitaire
diensten efficiënter in te kopen,
contracten te beheren of uw
facilitaire afdeling te coördineren.

Hierom kiest u voor SMC Group als schoonmaakadviesbureau

SMC Group weet als facilitair adviesbureau exact welke bedrijven uw zorginstelling het beste schoon kunnen maken. Wij nemen uw eisen en wensen als uitgangspunt, om vervolgens met een op maat gesneden oplossing te komen.

Die oplossing kan onder andere bestaan uit een schoonmaakplan, de inkoop van aanpalende diensten (zoals sanitaire voorzieningen), contractbeheer en kwaliteitsmetingen. Wat uw vraag ook is, u kunt bij SMC Group altijd rekenen op duidelijke uitgangspunten en meetbare doelstellingen. 

aanbesteding catering aanbestedingskalender beveiliging aanbesteden meervoudig enkelvoudig onderhands aanbesteden

Schoonmaakdiensten van SMC Group

SMC Group kan u op tal van gebieden ontzorgen. Lees hieronder meer over onze diensten om te ontdekken hoe wij uw facilitaire vraagstukken oplossen.

Schoonmaakadvies en inkoopadvies

Als schoonmaakadviesbureau geeft SMC Group facilitair advies over de aanpak, de kosten, de kwaliteit en de duurzaamheid van uw schoonmaakdienstverlening. Wij kunnen meedenken over methodieken en efficiënte oplossingen, zodat u uw schoonmaakwerk zo voordelig mogelijk kunt inkopen. Met de hulp van onze inkoopadviseur heeft uw schoonmaakcontract de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Het aanbesteden van schoonmaakwerkzaamheden is vaak een langdurig en ingewikkeld proces. SMC Group heeft gelukkig al ruime ervaring met aanbestedingstrajecten. Wij kunnen u helpen uw schoonmaak succesvol aan te besteden. Overigens denken we ook graag mee over groene aanbestedingen, aanbestedingen in de beveiliging en aanbestedingen voor catering. SMC heeft specialisten op elk vakgebied in huis.

Kwaliteitsmetingen schoonmaak

Patiënten en zorgmedewerkers hebben baat bij een schone leefomgeving. Maar wat is schoon en wat is vies? Daar heeft ieder persoon een andere mening over. Om vast te stellen of de afgesproken normeringen geleverd worden, heeft SMC Group een uniek kwaliteitsmeetsysteem ontwikkeld. Hiermee borgen wij, op objectieve wijze, de kwaliteit van de schoonmaak.

Contractbeheer en contractmanagement

Het contractbeheer en het contractmanagement van schoonmaakwerkzaamheden kost al snel veel tijd. SMC kan deze zaken voor u regelen. Op het vlak van beheer controleren we of afspraken worden nageleefd en of inkrimpingen of uitbreidingen nodig zijn. Op het gebied van management houden we ons ook bezig met strategieën aangaande uw schoonmaakdienstverlening.

OVER ONS

Onze handelingen worden adequaat uitgevoerd op basis van geldende regels en we leggen verantwoording af aan onze klanten. Wij hanteren een geheimhoudingsplicht voor (gevoelige) informatie die hieronder valt.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel met ons kantoor of neem contact op via onze contactpagina.

Onze klanten in de zorg

SMC Group heeft als schoonmaakadviesbureau veel zorginstellingen als opdrachtgever. Wij regelen de inkoop van de schoonmaak en de aanverwante facilitaire zaken voor onder andere verpleeghuizen, ziekenhuizen, woonzorgcentra en andere instellingen in de zorg. Doordat we in de zorg bekend zijn, weten we precies wat medische instellingen nodig hebben op het gebied van schoonmaak.

Meer weten over schoonmaak in de zorg door SMC Group?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw zorginstelling en bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen deze ideale partner te vinden? Wij gaan graag het gesprek aan! Neem direct contact op met Robert van Woerkom via het onderstaande formulier.

Een greep uit de bedrijven waarvoor we gewerkt hebben