Catering aanbesteding

Een catering aanbesteding of catering tender is een proces waarbij een organisatie, meestal een bedrijf of overheidsinstantie, op zoek gaat naar een externe partij om cateringdiensten te leveren. Dit kan variëren van het verzorgen van maaltijden tijdens vergaderingen en evenementen tot het beheren van een bedrijfsrestaurant.

/ Facilitaire aanbesteding met SMC

SMC Group helpt u facilitaire
diensten efficiënter in te kopen,
contracten te beheren of uw
facilitaire afdeling te coördineren.

Proces catering aanbesteding of tender catering

Een catering aanbesteding begint meestal met het opstellen van een document waarin (1) de vereisten van de organisatie worden beschreven, inclusief (2) het type diensten dat nodig is, (3) het aantal personen dat moet worden bediend, (4) de frequentie van de diensten en (5) eventuele dieetbeperkingen. Dit document wordt vervolgens gepubliceerd en geïnteresseerde partijen worden uitgenodigd om een offerte in te dienen.

Na ontvangst van de offertes worden deze geëvalueerd op basis van criteria zoals prijs, de kwaliteit van het voedsel, service, ervaringen en referenties. De organisatie kiest vervolgens de partij die het beste voldoet aan haar behoeften en eisen.

Een catering aanbesteding is dus een belangrijk proces dat ervoor zorgt dat een organisatie de best mogelijke cateringdiensten ontvangt die passen bij haar behoeften en budget.

/OVER ONS

Onze handelingen worden adequaat uitgevoerd op basis van geldende regels en we leggen verantwoording af aan onze klanten. Wij hanteren een geheimhoudingsplicht voor (gevoelige) informatie die hieronder valt.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bel met ons kantoor of neem contact op via onze contactpagina.

De catering tenderkalender

De catering tenderkalender kan op verschillende plaatsen worden gevonden, afhankelijk van het land en de sector waarin u geïnteresseerd bent. Hier zijn een paar mogelijke bronnen om de juiste catering tenderkalender te vinden:

  1. Tenderned.nl: dit is de officiële website van de Nederlandse overheid voor openbare aanbestedingen. Hier kunt u de catering tenderkalender vinden voor overheidsopdrachten in Nederland.

  2. TED (Tenders Electronic Daily): dit is de online versie van het Publicatieblad van de Europese Unie, waarin alle Europese aanbestedingen worden gepubliceerd. U kunt hier de catering tenderkalender vinden voor opdrachten binnen de EU.

  3. Nationale cateringverenigingen: nationale cateringverenigingen of brancheorganisaties kunnen informatie verstrekken over catering tenderkalenders voor de betreffende sector en regio.

  4. Commerciële tenderwebsites: Er zijn verschillende commerciële websites die toegang bieden tot openbare aanbestedingen, inclusief catering tenderkalenders. Deze websites kunnen echter kosten in rekening brengen voor toegang tot hun diensten.

Het is belangrijk om te controleren of de catering tenderkalender up-to-date en relevant is voor uw behoeften voordat u zich inschrijft voor een aanbesteding.

Een greep uit de bedrijven waarvoor we gewerkt hebben