Over ons

Het team van SMC Group

Ons team staat voor je klaar. We adviseren, ondersteunen en begeleiden.

U kunt van ons duidelijke uitgangspunten en meetbare doelstellingen verwachten. Ons team bestaat uit deskundige en gemotiveerde mensen die respect hebben voor elk persoon die direct en indirect bij een project betrokken is. Daarbij hebben we integriteit hoog in het vaandel staan bij elke opdracht.

Al onze medewerkers zijn in dienst van SMC Group en wij maken geen gebruik van zzp’ers. Ook onze medewerkers van de afdeling Kwaliteit zijn in vaste dienst bij SMC Group.

Interne gedragscode

SMC Group heeft een interne gedragscode opgesteld waaraan alle medewerkers zich dienen te houden. Hoewel gedragsregels eigenlijk onnodig zouden zijn als elk persoon de normale omgangsvormen hanteert, bestaan er altijd verschillende opvattingen over normen en waarden. Hierom vinden we het belangrijk om een aantal basisregels op papier te zetten.

Als basisbeginsel geldt: behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden. Met andere woorden: je bent een spiegel voor je omgeving, maar kijk er zelf ook eens in. Daarnaast is iedere medewerker een ‘ambassadeur’ die mede het imago van SMC Group bepaalt. Hiernaast tref je de volledige interne gedragscode en de algemene voorwaarden.