Diensten

De basis

SMC Group is ontstaan vanuit de vraag binnen de schoonmaakbranche om de schoonmaakdienstverlening transparanter, efficiënter, goedkoper en met een hogere kwaliteit in te kopen. De naam SMC staat voor de Schoonmaakcirkel van Sinner waarbij het verschuiven van de vier onder delen van de cirkel te weten: chemie, temperatuur, mechanisch (beweging/kracht) en tijd altijd effect hebben op elkaar. Door de temperatuur te verhogen (stoom), chemie te verlagen en juist de mechanische wrijving (microvezel) te verhogen bespaart men tijd en daarmee kosten.

 

SMC is al vijftien jaar een gerenommeerd intermediair waarbij de inkoop van de schoonmaakdienstverlening vaak de aanleiding is om bij een opdrachtgever te starten. Dit heeft als voornaamste redenen de hoge contractwaarde, het effect van een goede dienstverlening binnen een organisatie, het beheersbaar maken van de contractvoorwaarden en het bewaken van de kwaliteit.

Onze diensten hebben zich in de loop der jaren verder ontwikkeld. Onze dienstverlening is daardoor toepasbaar op alle soft services. Onze medewerkers zijn allrounders met ieders een eigen specialisatie. Hiermee kunnen wij een oplossing bieden op ieder facilitair vraagstuk en zijn wij uw facilitaire schakel tot succes.

SMC Group helpt u facilitaire diensten efficiënter in te kopen, contracten te beheren of uw facilitaire afdeling te coördineren. Heeft u een eigen facilitaire dienst? Dan bieden wij u oplossingen in het begeleiden en trainen van uw medewerkers.

Advies

Ons doel is om, op basis van een duurzame relatie, een betere dienst te verkrijgen tegen zowel lagere interne als externe kosten…

Beheer

Nadat de basis is gelegd voor een transparante overeenkomst is het van belang dat deze wordt beheerd…

Kwaliteit

Nadat de basis is gelegd voor een transparante overeenkomst is het van belang dat deze wordt beheerd…

Opleidingen

Onze trainers verzorgen, op iedere gewenste locatie, Ras-gesubsidieerde opleidingen. Onze specialisatie ligt op het…

Total Facility Management

Vanuit onze tak Total Facility management bieden wij u oplossingen voor al uw overige facilitaire vragen, ook op…