Facilitair adviesbureau


Begin

Bent u op zoek naar een betrouwbaar facilitair adviesbureau dat u kan helpen met schoonmaakadvies, inkoopadvies en aanbestedingen? SMC Group is uw deskundige partner op het gebied van facilitair management en advies! Met een toegewijd team van experts bieden wij hoogwaardige diensten aan organisaties in Nederland. Lees hieronder meer over onze specialismen en diensten om te ontdekken of SMC uw organisatie kan ontzorgen.

Wat is een facilitair adviesbureau?

Een facilitair adviesbureau is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van adviesdiensten aan organisaties op het gebied van facilitair management. Dit betekent bijvoorbeeld dat een facilitair adviesbureau meedenkt over het inkopen van schoonmaakdiensten voor de reiniging van een kantoor. Deze bureaus helpen organisaties facilitaire processen en diensten te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en kostenbesparingen.

Een greep uit de bedrijven waarvoor we gewerkt hebben

Waarom is facilitair advies belangrijk?

Organisaties hebben veel baat bij de hulp van facilitaire adviseurs, omdat ze procesoptimalisaties realiseren. Adviseurs identificeren inefficiënte procedures en stellen verbeteringen voor, wat resulteert in een soepele bedrijfsvoering en kostenbesparingen. Daarnaast is de expertise van facilitaire adviesbureaus nuttig voor het beheer van risico’s, zoals beveiligingsproblemen en de naleving van hygiënenormen. Facilitaire adviseurs ontwikkelen strategieën om potentiële problemen te voorkomen.

image_1

Facilitair advies van SMC Group

Bij SMC Group begrijpen we dat elke organisatie uniek is en specifieke behoeften heeft op het gebied van facilitair management. Ons team van ervaren consultants biedt op maat gemaakte adviesdiensten om aan specifieke eisen te voldoen. Hierbij richten wij ons ook op schoonmaakadvies, inkoopadvies en hulp bij aanbestedingen. SMC Group heeft de kennis en ervaring om iedere klant te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Schoonmaakadvies

SMC kan dankzij zijn facilitaire expertise ook optreden als schoonmaakadviesbureau. Wij begrijpen het belang van een schone en hygiënische leefomgeving. Onze consultants hebben uitgebreide ervaring in de schoonmaakdienstverlening en kunnen u adviseren over de beste schoonmaakmethoden, -producten en -technologieën. Samen met de juiste schoonmaakpartner zorgen wij ervoor dat uw pand niet alleen schoon is, maar we streven ook naar een gezonde leefomgeving.

Inkoopadvies

De efficiënte inkoop van schoonmaakdiensten is essentieel voor elke organisatie. Onze inkoopadviseurs helpen u kosten te besparen en waarde toe te voegen aan uw organisatie. Wij analyseren uw inkoopprocessen, we identificeren besparingsmogelijkheden en we onderhandelen met leveranciers om ervoor te zorgen dat u de beste deals krijgt. Met ons inkoopadvies kunt u uw financiën optimaliseren en uw facilitaire diensten verbeteren.

Begeleiding bij aanbestedingen

Aanbestedingen zijn vaak een complex proces, maar met de juiste begeleiding komen we tot de juiste contractpartner. Een aanbesteding verloopt via SMC’s in eigen huis ontwikkelde aanbestedingsplatform. Hier wordt voor iedere opdracht een specifiek bestek geplaatst. De kwaliteit van de dienstverlening staat voorop, waarbij de relatie tussen de kosten, de kwaliteit en de risico’s zichtbaar worden gemaakt. Vervolgens maken we de dienstverlening beheersbaar op basis van controleerbare kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s). Als opdrachtgever loopt u tijdens het aanbestedingstraject geen risico, doordat vooraf een kosten-batenanalyse wordt opgesteld.

/OVER ONS

Onze handelingen worden
adequaat uitgevoerd op basis van geldende regels en we leggen verantwoording af aan onze klanten. Wij hanteren een geheimhoudingsplicht voor (gevoelige) informatie die hieronder valt.

leer meerimg

Waarom kiezen voor SMC Group?

SMC Group is ontstaan vanuit de vraag in de schoonmaakbranche om de schoonmaakdienstverlening transparanter, efficiënter, goedkoper en met een hogere kwaliteit in te kopen. Door de mens centraal te zetten en niet in te kopen op input maar op resultaat, zien wij dat dienstverleners actief meedenken en innovatief zijn.

Wij onderscheiden ons in de branche op drie punten:

  • Expertise: ons team bestaat uit ervaren professionals met diepgaande kennis van facilitair management en advies. We zijn breed georiënteerd en daardoor kunnen we een breed scala aan organisaties van dienst zijn.
  • Maatwerk: wij begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. SMC zorgt ervoor dat onze dienstverlening wordt aangepast aan uw specifieke vereisten.
  • Resultaatgericht: ons doel is om meetbare resultaten te behalen voor onze klanten. We werken volgens erkende richtlijnen, zodat we aantoonbaar succesvol kunnen zijn bij elke opdracht die wij uitvoeren.

Kies voor SMC Group als uw facilitair adviesbureau en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw facilitaire processen te optimaliseren en uw organisatie te ontzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen ondersteunen.