SMC GROUP

SMC Group heeft het CO2 compensatie certificaat behaald van het Clean Advantage programma

SMC Group heeft het CO2 compensatie certificaat behaald van het Clean Advantage programma

We zijn verheugd om aan te kondigen dat SMC Group zich heeft ingezet voor een groenere toekomst door deel te nemen aan het Clean Advantage programma, in samenwerking met Travelcard en Greenprint LLC. Door deze samenwerking hebben we de CO2-uitstoot van ons wagenpark gecompenseerd met circa 20.521 kg CO2 in 2023.

Door deel te nemen aan het Clean Advantage programma, hebben we geïnvesteerd in door de industrie gecertificeerde CO2-compensatieprojecten die zorgvuldig zijn geselecteerd volgens de criteria van het World Resources Institute (WRI).

Dit certificaat bevestigt onze inzet voor duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We willen Travelcard en Greenprint LLC hartelijk bedanken voor hun samenwerking en kijken ernaar uit om gezamenlijk een bijdrage te blijven leveren aan een duurzamere toekomst.