SMC GROUP

Ondertekening nieuwe overeenkomst Het Scheepvaartmuseum, EW Facility Services en SMC Group.

EU-aanbestedingsprocedure aanbesteding

Ondertekening nieuwe overeenkomst Het Scheepvaartmuseum, EW Facility Services en SMC Group.

Op woensdag 2 oktober is, na het doorlopen van een succesvolle EU-aanbestedingsprocedure, de nieuwe overeenkomst tussen Het Scheepvaartmuseum en EW Facility Services ondertekend. Namens Het Scheepvaartmuseum tekende Michael Huijser (Algemeen Directeur, links) en namens EW Facility Services Albert van Schooneveld (Key Account Directeur, rechts). De samenwerking wordt hiermee met ingang van 1-10-2019 voor drie jaar verlengd. Deze heugelijke gebeurtenis werd samen met de betrokken medewerkers van Het Scheepvaartmuseum, SMC Group en de schoonmaakmedewerkers van EW gevierd.

Als dank voor de opdracht heeft EW Facility Services acht te planten berkenbomen geschonken.

De lange samenwerking tussen Het Scheepvaartmuseum en SMC Group is hiermee ook voor de komende 3 jaar gegarandeerd.