Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Doetinchem? Bij SMC Group helpen we u de juiste schoonmaakpartner te vinden en in te kopen! Wij zijn een ervaren, facilitair adviesbureau dat u kan ontzorgen op het gebied van advies, inkoop, contractbeheer en kwaliteitsmetingen. Neem direct contact op om te ontdekken hoe wij uw organisatie kunnen helpen.

Schoonmaakbedrijf kiezen

In Doetinchem kunt u kiezen uit een breed scala aan schoonmaakbedrijven. Daarbij heeft ieder bedrijf zijn eigen identiteit en expertises. Het aanbod is groot en daarom is het handig een adviesbureau in te schakelen voor de inkoop van uw schoonmaakdiensten. SMC Group helpt u de juiste partner te vinden ontzorgt u volledig.

/ Contractbeheer met SMC

SMC Group helpt u facilitaire
diensten efficiënter in te kopen,
contracten te beheren of uw
facilitaire afdeling te coördineren.

Hierom kiest u voor SMC als schoonmaakadviesbureau

Als facilitair adviesbureau kent SMC Group de schoonmaakbedrijven in Doetinchem en de bijbehorende diensten. Tevens hebben wij al lang ervaring met kwaliteitseisen op grond van nationale en Europese normen. Wij nemen uw eisen en wensen als uitgangspunt, om vervolgens met een op maat gesneden oplossing te komen.

Die oplossing kan onder andere bestaan uit een schoonmaakplan, de inkoop van diensten, contractbeheer en kwaliteitsmetingen. U kunt daarbij rekenen op duidelijke uitgangspunten en meetbare doelstellingen. 

/OVER ONS

Onze handelingen worden adequaat uitgevoerd op basis van geldende regels en we leggen verantwoording af aan onze klanten. Wij hanteren een geheimhoudingsplicht voor (gevoelige) informatie die hieronder valt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel met ons kantoor of neem contact op via onze contactpagina.

Schoonmaakdiensten van SMC Group

SMC Group kan u op tal van gebieden ontzorgen. Lees hieronder meer over onze diensten om te ontdekken hoe wij uw facilitaire vraagstukken kunnen oplossen.

Schoonmaakadvies en inkoopadvies

Als facilitair adviesbureau geeft SMC Group advies over de aanpak, de kosten, de kwaliteit en de duurzaamheid van uw facilitaire diensten. Wij kunnen meedenken over werksystemen en efficiënte oplossingen, zodat u uw schoonmaakdienstverlening zo voordelig mogelijk kan inkopen. Met de hulp van onze inkoopadviseur heeft uw schoonmaakcontract de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Het aanbesteden van schoonmaakwerkzaamheden is vaak een langdurig en ingewikkeld proces. SMC Group heeft gelukkig al ruime ervaring met aanbestedingstrajecten. Wij kunnen u helpen uw schoonmaak succesvol aan te besteden.

Kwaliteitsmetingen schoonmaak

Wat is schoon en wat is vies? Daar heeft ieder persoon een andere mening over. Om vast te stellen of de afgesproken normeringen geleverd worden, heeft SMC Group een uniek kwaliteitsmeetsysteem ontwikkeld dat een reëel en overzichtelijk beeld geeft van de geleverde kwaliteit.

Contractbeheer en contractmanagement

Het contractbeheer en het contractmanagement van schoonmaakwerkzaamheden kost al snel veel tijd. SMC kan deze zaken voor u regelen. Op het vlak van beheer controleren we of afspraken worden nageleefd en of inkrimpingen of uitbreidingen nodig zijn. Op het gebied van management houden we ons ook bezig met strategieën aangaande uw facilitaire zaken.

Een greep uit de bedrijven waarvoor we gewerkt hebben

Onze klanten

SMC Group heeft als facilitair adviesbureau een breed klantenbestand in Doetinchem. Wij regelen onder andere voor kantoren, mkb-bedrijven, scholen, verpleeghuizen en woonzorgcentra de schoonmaak en alle andere aanverwante zaken. Dit gevarieerde klantenbestand vereist een brede expertise, maar door SMC’s uitgebreide ervaring is dat geen enkel probleem.

Meer weten over de schoonmaakdiensten van SMC in Doetinchem?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Doetinchem en wilt u weten hoe SMC u aan de juiste schoonmaakpartner kan helpen? Wij gaan graag het gesprek aan! Neem direct contact op met Robert van Woerkom via het onderstaande formulier.

Bekijk daarnaast ook eens onze activiteiten als schoonmaakbedrijf in Arnhem, Nijmegen of Wijchen.