SMC GROUP

Soms is er zoveel te voelen en zo weinig te zeggen

Soms is er zoveel te voelen en zo weinig te zeggen

Met diepe droefheid en verdriet nemen wij afscheid van een gewaardeerd lid van onze organisatie, Jacqueline Hendriks, die ons plotseling heeft verlaten. Het is met een zwaar gemoed dat we stilstaan bij het verlies van een bijzonder persoon, wiens aanwezigheid een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten in onze harten en binnen ons bedrijf.

Jacqueline trad 4 jaar geleden in dienst bij ons bedrijf en groeide al snel uit tot een onmisbaar onderdeel van ons team. Haar toewijding, professionaliteit en warme persoonlijkheid hebben een blijvende impact gehad op zowel collega’s als leidinggevenden. Altijd bereid om een helpende hand te bieden, straalde Jacqueline een positieve energie uit die de werkomgeving verrijkte.

In haar professionele rol excelleerde Jacqueline als kwaliteitscontroleur en trainer. Haar kennis, vaardigheden en vastberadenheid waren voorbeeldig en dienden als een motivatie voor anderen om te streven naar excellentie. Jacqueline laat een onmiskenbare stempel achter op projecten en taken, waarbij haar werk ethiek en vastberadenheid een bron van bewondering waren.

Onze gedachten gaan uit naar haar familie en vrienden in deze moeilijke tijd. Moge zij troost vinden in de liefdevolle herinneringen die Jacqueline bij ieder van ons heeft achtergelaten.

Jacqueline zal altijd in onze gedachten blijven als een buitengewoon lid van ons team, een bron van inspiratie en een vriend voor velen. Rust zacht, lieve Jacqueline.

SMC Group
Joost van Bommel